Yerköy'de Öğretmen Okullarının 165'inci Yılı Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Yerköy'de Öğretmen Okullarının 165'inci Yılı Kutlandı

Yerköy\'de Öğretmen Okullarının 165\'inci Yılı Kutlandı

Öğretmen okullarının kuruluşunun 165.Yıldönümü Yozgat'ın Yerköy ilçesindeki Anadolu Öğretmen Lisesi tarafından çeşitli etkinliklerle kutlandı.

16.03.2013 15:20

Öğretmen okullarının kuruluşunun 165. Yıldönümü Yozgat'ın Yerköy ilçesindeki Anadolu Öğretmen Lisesi tarafından çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Yerköy Adalet Meslek Yüksek Okulu Konferans Salonu'nda düzenlenen kutlama törenine Yerköy Kaymakamı Bayram Gale, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, şube müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Yerköy Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü Necip Aydın," 1848 Yılından buyana Türk Eğitim Sistemimizin En önemli yapı taşlarından biri olan öğretmen okulları bu başarıyla adından sıkça söz ettiren ve adeta başarının adresi olmuş 200'ü aşan eğitim kurumları ile kocaman bir çınara dönüşmüştür. Bu çınardan biri olma yolunda hızla ilerleyen Yerköy Anadolu Öğretmen Lisesi Gün geçtikçe kalitenin adresi haline gelmiştir. Bu genç çınar, TÜBİTAK destekli bilim fuarları, trafikte ay yıldız gençlik hareketi projesi, 100. Yıl Mahallesi okuyor projesi, kısa film yarışması, atık pil toplama kampanyası, enerji tasarruf bilinci uyandırma projesi gibi bilimsel ve sosyal içerikli projelerle yoluna emin adımlarla, devam etmektedir" dedi.

Konuşmaların ardından, Yerköy Öğretmen Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan şiir, müzik dinletisinin ardından okulun program sona erdi. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yerköy'de Öğretmen Okullarının 165'inci Yılı Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement