14 Şubat'ta Kaçırılan Genç Kızdan Haber Alınamıyor - Son Dakika
3.Sayfa

14 Şubat'ta Kaçırılan Genç Kızdan Haber Alınamıyor

Balıkesir'de 14 Şubat Sevgililer Günü'nde iş çıkışında 3 kişi tarafından kaçırıldığı ileri sürülen Nurten Yılmaz'ın ailesi, çocuklarının hayatından endişe ediyor.

16.02.2017 13:42  Güncelleme: 14:30

Balıkesir'de yaşayan 25 yaşındaki Nurten Yılmaz'dan 14 Şubat gününden bu yana haber alınamıyor. Kızlarının 3 kişi tarafından bir araca bindirilerek zorla kaçırıldığını belirten aile, kızlarının hayatından endişe ediyor.

ELİNDEKİ TELEFON VE PASTALAR ETRAFA DAĞILDI

Balıkesir'de bir pastanede çalışan 25 yaşındaki Nurten Yılmaz, 14 Şubat akşamı eve giderken 3 kişi tarafından kaçırıldı. Genç kızın ailesi henüz haber alamadıkları kızlarının hayatından endişe ettiklerini söyledi. Baba Şaban Yılmaz, "Kızım bir pastanede çalışıyor. 14 Şubat günü iş çıkışı 18.30 sıralarında eve gelirken araçla 3 kişi tarafından zorla araca bindirilerek kaçırıldı. Elindeki telefon ve ev pastalar ise görenler tarafından etrafa dağılması kızımın zorla kaçırıldığını gösteriyor. Hayatından endişe ediyoruz.'' dedi.

14 Şubat'ta Kaçırılan Genç Kızdan Haber Alınamıyor

''KIZIMIN GÖNÜL İLİŞKİSİ YOK''

Kızının gönül ilişkisi olmadığını söyleyen Yılmaz, ''Olaydan 2 saat sonra telefondan tanıdığım Tepeoba Mahallesi'nden Hayrettin K. İsimli kişi 'kızın bende' diyerek telefonu kapattı. Kızım aklı başında birisi. 'Ölürüm kimseyle evlenmem' diyen bir kişi rızası ile kaçmaz. Konuyla ilgili hemen polis ve jandarmaya haber verdik. 3 günden bu yana haber alamadığımız için kızımın hayatından endişe ediyoruz. Bilen gören yada yerini bilenlerin insaniyet namına bize 0535 437 4322 ya da güvenlik güçlerine bildirmelerini istiyoruz." dedi.

14 Şubat'ta Kaçırılan Genç Kızdan Haber Alınamıyor

14 Şubat\'ta Kaçırılan Genç Kızdan Haber Alınamıyor
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa 14 Şubat'ta Kaçırılan Genç Kızdan Haber Alınamıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement