19 Yıl Hapis Cezası Bulunan Kadın Ankara'da Yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

19 Yıl Hapis Cezası Bulunan Kadın Ankara'da Yakalandı

19 Yıl Hapis Cezası Bulunan Kadın Ankara\'da Yakalandı

Hırsızlık başta olmak üzere çok sayıda suç kaydı olan ve toplamda 19 yıl 1 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan kadın, Ankara'da yapılan operasyon sonucu yakalandı. Etimesgut İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları sonucu kadının saklandığı adres tespit edildi ve düzenlenen baskınla gözaltına alındı. Kadın, adli işlemlerin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

21.03.2024 11:17  Güncelleme: 11:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hırsızlık başta olmak üzere çok sayıda suç kaydı olan ve toplamda 19 yıl 1 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan kadın, yapılan operasyon sonucu Ankara'da yakalandı.

Edinilen bilgilere göre, aranan şahısların yakalanmasına yönelik Etimesgut İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yürüttükleri çalışmalar neticesinde hırsızlık başta olmak üzere çok sayıda suçtan kaydı olan ve toplamda 19 yıl 1 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan D.L. isimli kadının saklandığı adres tespit edildi. Ekiplerin dün saat 21.30 sıralarında adrese düzenledikleri baskın sonucu D.L. yakalanarak gözaltına alındı. Adli işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen kadın tutuklanarak cezaevine gönderildi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa 19 Yıl Hapis Cezası Bulunan Kadın Ankara'da Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement