2 Kişinin Öldüğü Kazanın Ardından Kaçan Sürücü Her Yerde Aranıyor - Son Dakika
3. Sayfa

2 Kişinin Öldüğü Kazanın Ardından Kaçan Sürücü Her Yerde Aranıyor

2 Kişinin Öldüğü Kazanın Ardından Kaçan Sürücü Her Yerde Aranıyor

Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde meydana gelen ve 2 kişinin hayatını kaybettiği, 2 kişininde yaralandığı trafik kazasının ardından kayıplara karışan traktör sürücüsü her yerde aranıyor.

09.11.2017 14:04

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde meydana gelen ve 2 kişinin hayatını kaybettiği, 2 kişininde yaralandığı trafik kazasının ardından kayıplara karışan traktör sürücüsü her yerde aranıyor.

Önceki gece Sandıklı- Hocalar ilçe karayolunun Emirhisar Köyü yakınlarında meydana gelen kazada Müjdat Selvi idaresindeki 32 LK 203 plakalı otomobil ile arkasında 3 pancar yüklü römork olan plakası ve sürücüsünün ismi belirlenemeyen traktöre arkadan çarpması sonucu 2 kişi hayatını kaybederken, 2 kişide yaralanmıştı. Kazanın ardından traktörü ile kayıplara karışan sürücü her yerde aranıyor. Jandarma tarafından sürücüsünün bulunması için özellikle kaza bölgesine yakın köylerde geniş çaplı arama çalışması yürütüldüğü öğrenildi. Jandarmanın köy muhtarları ile görüştüğü ve kaza mahallinde traktörden koptuğu düşünülen parçalardan iz sürdükleri bildirildi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa 2 Kişinin Öldüğü Kazanın Ardından Kaçan Sürücü Her Yerde Aranıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement