22 Yıl Hapis Cezası İstenince Adliyeden Kaçmak İstedi - Son Dakika
Son Dakika Logo

22 Yıl Hapis Cezası İstenince Adliyeden Kaçmak İstedi

22 Yıl Hapis Cezası İstenince Adliyeden Kaçmak İstedi
27.05.2017 13:35

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde 2015 yılında meydana gelen nitelikli cinsel istismar suçundan tutuklanan ve karşı tarafından şikayetinden vazgeçmesi sonucu üç ay sonra serbest bırakılan S.P, O.P ve T.P, isimli 3 kardeş önceki gün yeniden hakim karşısına çıkarıldı.

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde 2015 yılında meydana gelen nitelikli cinsel istismar suçundan tutuklanan ve karşı tarafından şikayetinden vazgeçmesi sonucu üç ay sonra serbest bırakılan S.P, O.P ve T.P, isimli 3 kardeş önceki gün yeniden hakim karşısına çıkarıldı.

Çerkezköy'de ikamet eden ve tutuksuz yargılanan 3 kardeş, hakimin 22 yıl hapis cezası istemesinin ardından mahkemeye verilen mola sırasında adliyeden kaçmak istediler.

T.P, ve O.P, kaçmayı başarırken ilçe giriş çıkışlarını tutan Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Polis ekipleri olayın asıl şüphelisi S.P'yi kıskıvrak yakaladı.

Gözaltına alınan S.P., cumartesi günü sabah erken saatlerde yeniden hakim karşısına çıkarıldı.

Burada ki mahkemenin ardından Çorlu Ağır Ceza Mahkemesine sevk edildi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa 22 Yıl Hapis Cezası İstenince Adliyeden Kaçmak İstedi - Son Dakika


Advertisement