5'inci kattan düşerek ölen minik Simay'a gözyaşı - Son Dakika
Son Dakika Logo

5'inci kattan düşerek ölen minik Simay'a gözyaşı

21.06.2024 18:14

Samsun'un Kavak ilçesinde 5'inci kattan düşerek hayatını kaybeden 2 buçuk yaşındaki çocuğun cenazesi, gözyaşları içinde toprağa verildi. Olay, Yaşardoğu Mahallesi'nde meydana geldi. Simay Arslan, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamadı. Cenazeye aile fertleri, yakınları ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

5'inci kattan düşerek ölen minik Simay'a gözyaşı

SAMSUN - Samsun'un Kavak ilçesinde 5'inci kattan düşerek hayatını kaybeden 2 buçuk yaşındaki çocuk, toprağa verildi.

Olay, Yaşardoğu Mahallesi'nde 5 katlı apartmanda meydana geldi. 5'inci kattaki evlerinin penceresinden aşağıya düşen 2 buçuk yaşındaki Simay Arslan, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Ölümüyle herkesi yasa boğan minik Simay'ın cenazesi bugün Yaşardoğu Merve Camisi'nde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardındın Kayaköyü Mezarlığında gözyaşları içinde toprağa verildi. Cenazeye aile fertleri, yakınları, komşuları ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa 5'inci kattan düşerek ölen minik Simay'a gözyaşı - Son Dakika


Advertisement