Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İstanbul Adalet Sarayı'ndaki saldırı sonrası incelemelerde bulundu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İstanbul Adalet Sarayı'ndaki saldırı sonrası incelemelerde bulundu

06.02.2024 17:37  Güncelleme: 04:03

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İstanbul Adalet Sarayı'nda meydana gelen saldırıda 3 polis memurunun yaralandığını ve durumlarının iyi olduğunu açıkladı. Ayrıca 4 vatandaşın yaralandığını ve maalesef bir vatandaşın hastanede hayatını kaybettiğini belirtti. Saldırıyla ilgili olarak 34 kişinin gözaltına alındığını da ifade etti.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: "3 polisimiz yaralandı. Durumları iyi. 4 vatandaşımız yaralandı, vatandaşlarımızdan biri hastanede hayatını kaybetti. 34 kişi gözaltına alındı"

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İstanbul Adalet Sarayı'ndaki saldırının ardından olay yerinde incelemelerde bulundu

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İstanbul Adalet Sarayı'ndaki saldırı sonrası incelemelerde bulundu - Son Dakika


Advertisement