Önce kardeşini öldürdü sonra annesinin mezarı başında intihar etti - Son Dakika
3.Sayfa

Önce kardeşini öldürdü sonra annesinin mezarı başında intihar etti

Önce kardeşini öldürdü sonra annesinin mezarı başında intihar ettiKİLİS Kilis'in Elbeyli ilçesinde bir köy korucusu tartıştığı kardeşini sokak ortasında silahla vurarak öldürdükten sonra annesinin mezarının başında intihar ederek yaşamına son verdi.

30.12.2022 16:55  Güncelleme: 17:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Önce kardeşini öldürdü sonra annesinin mezarı başında intihar etti

KİLİS Kilis'in Elbeyli ilçesinde bir köy korucusu tartıştığı kardeşini sokak ortasında silahla vurarak öldürdükten sonra annesinin mezarının başında intihar ederek yaşamına son verdi.

Edinilen bilgiye göre Kilis'in Elbeyli ilçe merkezinde Mehmet Çelik isimli köy korucusu ile kardeşi Barış Çelik arasında alacak verecek yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın alevlenmesi üzerine Mehmet Çelik, abisi Barış Çelik'i vurarak öldürdükten sonra, ilçe mezarlığına giderek, Burada annesi Asiye Çelik'in mezarının başına gelen intihar ederek yaşamını son verdi. Kilis il merkezinden Elbeyli ilçesine çok sayıda takviye polis ekibi sevk edildi. Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından cesetler otopsi yapılmak üzere Adlı Tıp Kurumu Kilis Şubesinin bulunduğu hastane morguna kaldırıldı.

Önce kardeşini öldürdü sonra annesinin mezarı başında intihar etti
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Önce kardeşini öldürdü sonra annesinin mezarı başında intihar etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement