Akhisar'da Uyuşturucu ve Ruhsatsız Tabanca Operasyonu - Son Dakika
3.Sayfa

Akhisar'da Uyuşturucu ve Ruhsatsız Tabanca Operasyonu

Akhisar\'da Uyuşturucu ve Ruhsatsız Tabanca Operasyonu

Akhisar İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Çağlak Kalesi mevkiinde gerçekleştirdikleri devriye sırasında 2 şüpheliyi uyuşturucu ve ruhsatsız tabanca ile yakaladı. Şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.

22.05.2024 19:50

Akhisar İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde, Çağlak Kalesi mevkiinde asayiş timleri tarafından yapılan önleyici kolluk devriyesi sırasında 2 şüpheli şahıs uyuşturucu madde ve ruhsatsız tabanca ile birlikte yakalandı.

Manisa'nın Akhisar ilçesinde jandarma devriye ekipleri kimlik kontrolü yaparken, silahla ateş sesi duyulması üzerine hızla olay yerine intikal etti. Olay yerinde yapılan kontroller neticesinde şüpheli şahıslar yakalandı ve suça ilişkin deliller ele geçirildi. Kontrollerde: 1 adet ruhsatsız tabanca, 70 adet tabanca fişeği, 3 adet sentetik ecza hapı ele geçirildi.

Akhisar Cumhuriyet Başsavcılığından alınan talimat doğrultusunda, şüpheliler A.A. (23) ve İ.Ç. (22) hakkında 'Kullanmak İçin Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Bulundurma, 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet, Genel Güvenliğin Tehlikeye Sokulması' suçlarından adli işlem başlatıldı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Akhisar'da Uyuşturucu ve Ruhsatsız Tabanca Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement