Akseki-Seydişehir Yolunda Kar Temizleme Çalışmaları - Son Dakika
Son Dakika Logo

Akseki-Seydişehir Yolunda Kar Temizleme Çalışmaları

Akseki-Seydişehir Yolunda Kar Temizleme Çalışmaları
25.12.2024 19:42

Antalya'yı Konya'ya bağlayan karayolunda kar yağışı devam ederken, ekipler yol açma çalışmaları yapıyor.

Antalya'yı Konya'ya bağlayan Akseki- Seydişehir karayolunda kar yağışı etkili olurken, ekipler çok sayıda iş makinası ile kar temizleme ve tuzlama çalışmaları başlattı.

Bölgede etkili olan yağmur saat 17.00 sıralarında yerini kar yağışına bıraktı. Akseki-Seydişehir karayolu 1825 metre rakımlı Alacabel'de kar yağışı etkisini sürdürürken, Karayolları ekipleri çok sayıda iş makinası ile kar temizleme ve tuzlama çalışmaları başlattı. Bölgede kar kalınlığı yer yer 5-10 santimetreye ulaşırken, sürücüler her ihtimale karşı zincir bulundurmaları konusunda uyarıldı.

Kar yağışı nedeniyle ulaşımda herhangi bir aksama yaşanmazken, karayolları Alacabel ekibi yolu ulaşıma açık tutmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Akseki-Seydişehir Yolunda Kar Temizleme Çalışmaları - Son Dakika


Advertisement