Eskişehir'de, iki taraf arasında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada bir kişinin, alacaklısı yerine yanlışlıkla kendi babasını bıçaklayarak ağır yaraladığı iddia edildi.
OTOMOBİLLE ÇARPTI, ORTALIK KARIŞTI
Edinilen bilgiye göre olay, Mamure Mahallesi Barışcan Sokak üzerinde bulunan Necatibey Parkı'nda meydana geldi. Aralarında alacak verecek meselesi bulunduğu iddia edilen Süleyman B. ile İsmet K. konuşurken, olay yerine gelen İsmet K.'nın oğlu Gökhan K., otomobili ile Süleyman B.'ye çarptı.
YANLIŞLIKLA BABASINI BIÇAKLADI
Otomobilden inen Gökhan K. ve yanında bulunan İsmet K.'nın yakınları, sopalarla Süleyman B.'yi darp etmeye başladı. Bu sırada iddiaya göre Gökhan K., üzerinde bulunan bıçak ile Süleyman B.'yi yaralamak isterken yanlışlıkla babası İsmet K.'yı yaraladı.
HAYATİ TEHLİKESİ BULUNMUYOR
Kavga sonrası taraflar kendi imkanları ile Eskişehir Devlet Hastanesi'ne giderken, olayda yaralanan Süleyman B.'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı, bıçaklanan İsmet K.'nın ise hayati tehlikesi bulunduğu için yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındığı öğrenildi.
Son Dakika › 3.Sayfa › Alacaklısı Yerine Yanlışlıkla Kendi Babasını Bıçakladı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.