Yaralı Sürücü, "Allah'ım Ne Olur Yardım Et" Diye Gözyaşı Döktü - Son Dakika
3. Sayfa

Yaralı Sürücü, "Allah'ım Ne Olur Yardım Et" Diye Gözyaşı Döktü

Yaralı Sürücü, "Allah\'ım Ne Olur Yardım Et" Diye Gözyaşı Döktü

Konya'da üç tekerlekli motosikletin kaldırıma çarpması yaşanan kazada 2 kişi yaralandı. Yaralı sürücü, "Allah'ım ne olur yardım et. Ne olur yarabbim." diye ağladı.

31.03.2016 06:56  Güncelleme: 09:01

Konya'da seyir halindeki üç tekerlekli plakasız motosikletin kaldırıma çarpması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.

MOTOSİKLET KALDIRIMA ÇARPTI

Kaza, saat 03.15 sıralarında merkez Karatay ilçesi Alaaddin Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre cadde üzerinde üç tekerlekli plakasız motosikleti ile alkol alarak seyreden Hüseyin Kuşca, direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaldırıma çarptı.

SÜRÜCÜ VE ARKADAŞI YOLA FIRLADI

Çarpmanın etkisiyle sürücü Kuşca ve yanında bulunan arkadaşı 25 yaşındaki Ömer Çapar motosikletten fırlayarak yaralandı. Yoldan geçen diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

"ALLAH'IM NE OLUR YARDIM ET"

Yaralılardan Hüseyin Kuşca'nın sağlık ekipleri tarafından ambulansa alındığı sırada, " Allah'ım ne olur yardım et. Ne olur yarabbim." diye gözyaşı dökmesi dikkat çekti.

TEDAVİ ALTINA ALINDILAR

İki yaralıda olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

ÇOK SAYIDA BİRA ŞİŞESİ GÖRÜLDÜ

Alkollü olduğu öğrenilen yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Yapılan incelemede kaza yerinde çok sayıda bira şişesi görüldü. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa Yaralı Sürücü, 'Allah'ım Ne Olur Yardım Et' Diye Gözyaşı Döktü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • türk: iç iç iç allahım yardım et baya komik ... 1 2 Yanıtla
  • millet : içerken nerdeydin öküz allahım ne olur bana yardım et beni bu kötü şeyden koru yarabbim deseydin de o biraları içmeseydin sıgır baktınki yusuf yusuf etmeye başlamış allahın adını o pis agzına almışsın 0 2 Yanıtla
  • Havva: Su içer gibi içki içersen olacaği buydu 0 2 Yanıtla

Advertisement