Amasya'da şömine bacasından çıkan kıvılcımlar yangına neden oldu - Son Dakika
3.Sayfa

Amasya'da şömine bacasından çıkan kıvılcımlar yangına neden oldu

Amasya'da bir bağevinin şömine bacasından yükselen kıvılcımlar yangına neden oldu.

29.01.2023 05:31  Güncelleme: 05:36

Amasya'da bir bağevinin şömine bacasından yükselen kıvılcımlar yangına neden oldu. İçerideki 5 gencin kaçarak kurtulduğu yangında evin çatı kısmı tamamen yandı.

Edinilen bilgiye göre, Akbilek Mahallesi Artin Bağları mevkiinde Sulhi Ergöz'e ait tek katlı bağevinde yangın çıktı. O sırada içeride bulunan 5 genç alevleri fark ederek dışarı çıkmayı başardı. Dumanların yükseldiği olay yerine itfaiye, acil sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Evin çatısını saran alevler yaklaşık bir saati bulan müdahale sonucu söndürüldü. İlk incelemede şömine bacasındaki kıvılcımların yangına neden olduğu belirlendi. Mahalle muhtarı Bekir Türkmen, evin içindeki gençlerin 2 köpeği de alevlerden kurtardığını söyledi. - AMASYA

Amasya\'da şömine bacasından çıkan kıvılcımlar yangına neden oldu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Amasya'da şömine bacasından çıkan kıvılcımlar yangına neden oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement