Ankara'da bir genç başıboş köpeğin saldırısına uğradı! O anlar kamerada - Son Dakika
3.Sayfa

Ankara'da bir genç başıboş köpeğin saldırısına uğradı! O anlar kamerada

Ankara'nın Polatlı ilçesinde bir genç, kaldırımda yürürken başıboş bir köpeğin saldırısına uğradı. Olay, güvenlik kamerasına yansırken, genç saldırının ardından hastanede tedavi edildi.

22.12.2023 08:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'nın Polatlı ilçesinde bir genç, kaldırımda yürüdüğü esnada köpek saldırısına uğrayarak hafif şekilde yaralandı. O anlar ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

SOL BACAĞINDAN ISIRDI

Olay, Polatlı Cumhuriyet Mahallesi Ankara Caddesi üzerinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, İsmet Can Özmen isimli bir genç kaldırımda yürüdüğü esnada yanından geçen başıboş sokak köpeğinin saldırısına uğradı. Şahsı, sol ayağından hafif ısıran köpek olay yerinden uzaklaşırken, saldırının ardından Polatlı Devlet Hastanesi'ne giden İsmet Can Özmen, saldırgan köpeğin kuduz olma ihtimaline karşı gerekli sağlık müdahalelerinin yapılmasının ardından hastaneden ayrıldı.

Ankara\'da bir genç başıboş köpeğin saldırısına uğradı! O anlar kamerada
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Ankara'da bir genç başıboş köpeğin saldırısına uğradı! O anlar kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Kenan Acısever: buna saldırdı denmez merhaba ne haber la demiş elinde poşet olmasaydı bu olay vuku bulmayacaktı yanından geçeceklerdi ki aç hayvan ne yapsın .. 13 56 Yanıtla

Advertisement