Kocaeli'nin Körfez ilçesinde annesiyle tartışan ve okuduğu lisenin 3'üncü katında pencereye çıkarak intihar etmek isteyen 17 yaşındaki genç kızı beden eğitimi öğretmeni kurtardı.
3'ÜNCÜ KATTAN ATLAMAK İSTEDİ
Olay, Körfez Yeniyalı Mahallesi'nde, bir lisede meydana geldi. Annesiyle tartışan 17 yaşındaki lise öğrencisi genç kız, ders sırasında bunalıma girerek 3'üncü kattaki koridor penceresine çıkarak intihar etmek istedi. Arkadaşlarının ve öğretmenlerinin tüm ikna çabalarına rağmen pencereden inmedi. Bunun üzerine okul yetkilileri, 112 ekiplerini arayarak yardım istedi. Kısa sürede olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
PENCERENİN ALTINA HAVA YASTIĞI AÇTILAR
Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, pencerenin altına hava yatağı açarak lise öğrencisini ikna çabalarına başladı. Bu sırada genç kızın çıktığı pencerenin yan penceresine çıkan beden eğitimi öğretmeni de ikna etmek için uzun süre dil döktü. Öğretmenin sözlü ikna çabaları sırasında dikkati dağılan genç kızın ayağından ve kazağından sıkıca tutan itfaiye ekipleri ise genç kızı dikkatlice pencereden içeri çekti
GÖZYAŞLARI İÇİNDE AMBULANSA BİNDİRİLDİ
Gözyaşları içinde pencereden indirilen genç kız, ambulansla Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.
İşte intihar anlarının görüntüsü:
Son Dakika › 3.Sayfa › Okulda İntihara Kalkışan Liseli Kızı, Öğretmeni Kurtardı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?