Antalya Büyükşehir Belediyesi Ağırtaş Mahallesi'ne 100 Tonluk İçme Suyu Deposu Kurdu - Son Dakika
3.Sayfa

Antalya Büyükşehir Belediyesi Ağırtaş Mahallesi'ne 100 Tonluk İçme Suyu Deposu Kurdu

Antalya Büyükşehir Belediyesi Ağırtaş Mahallesi\'ne 100 Tonluk İçme Suyu Deposu Kurdu

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Döşemealtı ilçesi Ağırtaş Mahallesi'ne 100 tonluk prefabrik içme suyu deposu kurulumunu tamamladı. Bu çalışma ile mahallede yaşayan vatandaşlara kesintisiz ve sağlıklı su hizmeti sağlanacak.

05.02.2024 12:32  Güncelleme: 07:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü Döşemealtı ilçesi Ağırtaş Mahallesi'ne 100 tonluk prefabrik içme suyu deposu kurulumu gerçekleştirdi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü ilçelerde yaşayan vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak ve eksiklerini tamamlamak amacıyla çalışmalara ara vermeksizin devam ediyor. Döşemealtı ilçesi Ağırtaş Mahallesi'nde 100 ton kapasiteli prefabrik içme suyu deposu kurulumu gerçekleştirildi. Çalışmanın tamamlanmasıyla mahallede yaşayan içme suyu sorunu ortadan kalkacak, vatandaşa kesintisiz ve sağlıklı su hizmeti sağlanacak.

100 tonluk yeni içme suyu deposu

ASAT Genel Müdürlüğü Su Şebeke Şube Müdürlüğü İnşaat Mühendisi Gökay Koçak, ilçelerdeki kırsal mahallelerde yetersiz kalan su depolarının kapasitesini artırarak yenilemekte olduklarını belirterek, "Yaklaşık 81 milyon lira yatırım bedeliyle 121 adet prefabrik su deposu temini yapıyoruz. Bugün itibari ile 89 adet su deposunu temin ettik. Ağırtaş Mahallemizde 50 tonluk bir su depomuz bulunuyordu ve yeterli gelmiyordu. 100 tonluk yeni su deposu takviyesiyle bu sorunu ortadan kaldırdık" dedi.

25 yıllık su deposu yenilendi

Döşemealtı Ağırtaş Mahalle Muhtarı Osman Akın, 25 yıllık içme suyu depolarının eskidiği için sık sık arızalandığını ve mahallelerinin su ihtiyacını karşılamada yetersiz kaldığını söyledi. Akın "İçme suyu depolarımızın yenilenmesi için başvuruda bulundum. Muhittin Başkanımız sağ olsun yeni depo sözünü verdi sözünü de yerine getirdi. Mahallemizde yaşayan vatandaşlarımız susuzluktan kurtuldu" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Antalya Büyükşehir Belediyesi Ağırtaş Mahallesi'ne 100 Tonluk İçme Suyu Deposu Kurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement