Soyguna Direnen Market Sahibini Vuran Hırsızlar Kayıplara Karıştı - Son Dakika
3. Sayfa

Soyguna Direnen Market Sahibini Vuran Hırsızlar Kayıplara Karıştı

Antalya'da pompalı tüfekle soygun yapmak için bir markete giren 2 hırsız, kendilerine direnen market sahibini Mustafa Akbulut'u vurarak olay yerinden kaçtı.

10.02.2017 03:01  Güncelleme: 10:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da pompalı tüfekle girdikleri marketten kasadaki paraları çalmak isteyen hırsızlar, kendilerine direnen market sahibi 57 yaşındaki Mustafa Akbulut'u vurdu. Akbulut, yaralı halde hastaneye kaldırılırken, kaçan zanlıların yakalanması için çalışma başlatıldı.

MARKETTE ARBEDE YAŞANDI

Antalya'nın Kepez ilçesinde bulunan bir markette 57 yaşındaki Mustafa Akbulut, marketi kapatmak için kasayı topladığı sırada kar maskeli iki kişi içeri girdi. Akbulut'tan kasadaki ve üzerindeki tüm parayı isteyen hırsızlar market sahibinin karşı çıkması üzerine market içinde kısa süreli arbede yaşandı. Bu sırada zanlılardan birisi yanında getirdiği pompalı tüfekle bir el ateş ederek Akbulut'u yaraladı. Silahlı soyguncular olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

ZANLILARI YAKALAMAK İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI

İhbar üzerine olay yerine sağlık görevlileri ve polis ekipleri sevk edildi. Karın boşluğundan yaralanan Akbulut ise ambulansla Atatürk Devlet Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alındı. Olay yeri ekipleri olay yerinde bırakılan bir çift eldivenden ve kapıdan parmak izi alarak eşkalini belirledikleri zanlıları yakalamak için çalışma başlattı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Soyguna Direnen Market Sahibini Vuran Hırsızlar Kayıplara Karıştı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa Soyguna Direnen Market Sahibini Vuran Hırsızlar Kayıplara Karıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement