Antalya Tek Başına Yaşadığı Evde Ölmek Üzereyken Bulundu - Son Dakika
3. Sayfa

Antalya Tek Başına Yaşadığı Evde Ölmek Üzereyken Bulundu

Tek başına yaşadığı evde ölmek üzereyken bulunduANTALYA'da tek başına yaşadığı evde ayağı kayıp düşen Sevim Yılmaz (82), ölmek üzereyken bulundu.

21.11.2018 13:11

Tek başına yaşadığı evde ölmek üzereyken bulundu

ANTALYA'da tek başına yaşadığı evde ayağı kayıp düşen Sevim Yılmaz (82), ölmek üzereyken bulundu. Yılmaz, hastanede tedaviye alındı.

Olay, Kepez ilçesi Ulus Mahallesi'ndeki bir apartmanın 3'üncü katında meydana geldi. Tek başına yaşayan Sevim Yılmaz'dan dün akşamdan bu yana kadar haber alamayan komşuları, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede belirtiden adrese gelen sağlık ve polis ekipleri eve giremeyince itfaiyeden yardım istendi. Olay yerine gelen itfaiye ekibi, merdiven yardımıyla dairenin penceresinden girip kapıyı açtı. İtfaiyenin yerde yatar halde bulduğu Sevim Yılmaz'ın dün akşam saatlerinde ayağının kayması sonucu düştüğü, düşmeye bağlı ayaklarında ve gözlerinde derin morluklar oluştuğu görüldü. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Yılmaz, ambulansla özel bir hastaneye götürülerek tedaviye alındı.

Antalya Tek Başına Yaşadığı Evde Ölmek Üzereyken Bulundu
Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa Antalya Tek Başına Yaşadığı Evde Ölmek Üzereyken Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Allah korkusu olan insanlar : Hicmi bir akrabasi evladi yakini yok. Sahip çıkmayanlar sizde yarın o anneden beter olursunuz inşallah 0 0 Yanıtla

Advertisement