Apartmandaki Ölüm Korkuttu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Apartmandaki Ölüm Korkuttu

16.09.2024 17:28

Antalya'da yalnız yaşayan 50 yaşındaki adam, yoğun kokuyla ölü bulundu. Kızı gözyaşlarına boğuldu.

Ölümü apartmanı saran yoğun kokuyla ortaya çıktı, kızı gözyaşlarına boğuldu

Yalnız yaşayan 50 yaşındaki adamın ölüm nedeni otopsi sonucu belli olacak

ANTALYA - Antalya'da yalnız yaşayan 50 yaşındaki bir adam, apartman görevlisinin yoğun kokuyu fark etmesi üzerine evinde ölü bulundu. Babasının ölüm haberini alıp olay yerine gelen kızı ise gözyaşlarına boğuldu.

Olay, Muratpaşa ilçesi Meydan Kavağı Mahallesi 1608 Sokak üzerinde saat 12.00 sıralarında meydana geldi. Apartman yöneticisi, daireden yayılan ağır kokudan şüphelenerek durumu polise bildirdi. Polis ekiplerinin eve girmesiyle, 50 yaşındaki Seyfettin Özzencir hareketsiz bir şekilde bulundu. Sağlık ekiplerinin hayatını kaybettiğini belirlediği Özzencir'in acı haberi alan kızı, oğlu ve eski eşi olay yerine geldiklerinde büyük bir üzüntü yaşadı. Babasının öldüğünü öğrenen Merve adındaki kızı gözyaşlarına boğulurken, yakınları tarafından teselli edilmeye çalışıldı. Yaklaşık 7 gün önce hayatını kaybettiği değerlendirilen Özzencir'in cenazesi, kesin ölüm nedeni belirlenmek üzere olay yeri inceleme ekipleri ile savcı incelemesinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.

Bina görevlisi Kadir Döver olayı şu sözlerle anlattı, "Bugün Seyfettin Özzencir'in altında oturan komşuları bana seslenerek kokunun yayıldığını söylediler. Rahatsız oluyoruz dediler. Bende yukarı çıktım ve anahtar deliğinden buran buran kokular geldiğini fark ettim. Dış kapı kapalı ama anahtarı üzerinde bırakmış. Bende aşağı indim ve hemen sonra 112'yi aradım. Yalnız yaşıyor. Arada bir oğlu gelip kalıyordu "dedi.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Apartmandaki Ölüm Korkuttu - Son Dakika


Advertisement