Aracın camını kırıp 450 bin liralık tarla parasını çaldılar - Son Dakika
3. Sayfa

Aracın camını kırıp 450 bin liralık tarla parasını çaldılar

Adana'da bankadan çektiği 450 bin TL'yi kamyonetin arka koltuğuna bırakıp alacağı tarla için pazarlık yapmaya giden vatandaş, geri döndüğünde hayatını şokunu yaşadı.

09.01.2020 12:58  Güncelleme: 16:18

Adana'da çiftçi Vedat K.'nin (66), tarla almak için bankadan çekip kamyonetinin arka koltuğuna koyduğu 450 bin TL parası, kimliği belirsiz kişilerce aracın camı kırılarak çalındı.

Olay, Seyhan ilçesine bağlı Kuruköprü Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, sabah saatlerinde evinden çıkan Vedat K., tarla satın almak için bir bankadaki hesabından 450 bin lira para çekti. Tarla sahibiyle pazarlık yapmak için kent merkezine gelen Vedat K. aracını otoparka park etti. Bu sırada para dolu çantayı aracın arka koltuğunda bırakan Vedat K., tarla sahibinin yanına gitti.

GERİ DÖNÜNCE NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI

Tarla sahibi ile anlaştıktan sonra parayı almak için aracına dönen Vedat K. aracının sağ arka camının kırıldığını ve koltuktaki paranın çalındığı fark etti. Vedat K. durumu polise haber verdi.

HIRSIZLARI YAKALAMAK İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Olay yerine gelen ekipler, otoparkın güvenlik kameralarını inceleyerek parayı çalan kişilerin otomobille kaçtıklarını tespit etti. Polis, hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.

Aracın camını kırıp 450 bin liralık tarla parasını çaldılar
Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa Aracın camını kırıp 450 bin liralık tarla parasını çaldılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • halilcan: 450 tl bıle olsa bırakmam ben arabada.once gıdersın tarlayı gorursun pazarlıgını yaparsın anlasırsın banka uzerınden acıklama kısmını doldurarak parayı blokelersın satısı yapar blokeyı kaldırırsın yanında gezdırmesın yanı sen yemedın baskası catır catır yer o parayı 13 0 Yanıtla
  • LAZiko : bunlar bu kadar salakmı oluyor, o kadar parayı araba da neden bırakıyorsun, önce pazarlığını yap, anlaştıktan sonra bankadan çekip ver, heçmi haber izlemiyorsunuz 2 0 Yanıtla
  • Kardeş payı: Arkadaş bu adamlar yüzünden polise bir sürü iş çıkıyor. 1 0 Yanıtla
  • Sahin: Baska kim alabilirki sizi oraya anlasmaya cagiranlarin işidir 0 0 Yanıtla
  • gerçek: yılan hikayesi kötü kokular geliyor 0 0 Yanıtla
  • İsabet: Allah kimsinin başina vermesin.iki gun sonra hirsiz yakalanir.iki gun sonrada tutuklanir.iki gun sonrasinda tahliye olur.olay çozulmuştur 0 0 Yanıtla
  • engin: yaawww biz 100 tl gezdiremeik ha 0 0 Yanıtla
  • X: Birde çiftçide para Yok çiftçi aç perişan diyoruz bende dahil olmak üzere 0 0 Yanıtla
  • FERİT: bence birdaha arabada para bırakmaz.. 0 0 Yanıtla
  • ETİROL: yalan söylüyor olaya bak adana 0 0 Yanıtla

Advertisement