Aydın'da aranan şüpheli 21 yıl hapis cezasıyla yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

Aydın'da aranan şüpheli 21 yıl hapis cezasıyla yakalandı

Aydın\'da aranan şüpheli 21 yıl hapis cezasıyla yakalandı

Aydın'ın Söke ilçesinde çeşitli suçlardan aranan ve hakkında 21 yıl hapis cezası bulunan şüpheli, jandarma ekiplerince kıskıvrak yakalandı. Aydın İl Jandarma Komutanlığı JASAT ve Söke İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon sonucunda, hırsızlık, hakaret ve tehdit suçlarından aranan E.A. isimli şahıs Söke ilçesinde yakalandı. Şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

13.02.2024 11:44  Güncelleme: 16:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın Söke ilçesinde çeşitli suçlardan aranan ve hakkında 21 yıl hapis cezası bulunan şüpheli, jandarma ekiplerince kıskıvrak yakalandı.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı JASAT ve Söke İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince aranan bir şahsın yakalanması amacıyla operasyon gerçekleştirildi. Edinilen bilgiye göre yürütülen çalışmalar sonucu hırsızlık, hakaret ve tehdit suçlarından aranan, hakkında 21 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan E.A. isimli şahıs Söke ilçesi Sarıkemer Mahallesi'nde yakalandı. Gözaltına alınan şüpheli işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Aydın'da aranan şüpheli 21 yıl hapis cezasıyla yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement