Aydın'da Jandarma Operasyonu: 3 Şüpheliye Uyuşturucu Madde Ele Geçirildi - Son Dakika
3.Sayfa

Aydın'da Jandarma Operasyonu: 3 Şüpheliye Uyuşturucu Madde Ele Geçirildi

Aydın\'da Jandarma Operasyonu: 3 Şüpheliye Uyuşturucu Madde Ele Geçirildi

Aydın'ın Germencik ve Efeler ilçelerinde jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda, 3 şüpheli şahsın üzerlerinden uyuşturucu madde bulundu. Germencik ilçesinde M.D., V.A., S.K. isimli şüphelilerin üzerinde yapılan aramada uyuşturucu madde ve kullanma aparatı ele geçirilirken, Efeler ilçesinde H.U. ve M.Ç. isimli şüpheliler yakalandı. Şüphelilerin uyuşturucu madde kullandıkları sağlık kuruluşunda yapılan testlerle tespit edildi ve adli işlem başlatıldı.

08.04.2024 09:48

Aydın'ın Germencik ve Efeler ilçelerinde jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında 3 şüpheli şahsın üzerlerinden uyuşturucu madde ele geçirildi.

Aydın'da jandarma ekipleri, uyuşturucu ticareti ve kullanımını önlemeye yönelik gerçekleştirdikleri çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Edinilen bilgiye göre, Germencik ve Efeler İlçe Jandarma Komutanlıkları tarafından uyuşturucu madde satıcısı ve kullanıcılarına yönelik yapılan titiz çalışmalar sonucunda; Germencik ilçesinde M.D., V.A., S.K. isimli şüpheli şahısların üzerinde yapılan aramada bir miktar uyuşturucu madde ve 1 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirilirken, Efeler ilçesinde de H.U. ve M.Ç. isimli şüpheliler yakalandı. 5 şüphelinin sağlık kuruluşunda yapılan testlerinde uyuşturucu madde kullandıkları tespit edilirken, şüpheliler hakkında adli işlem yapıldı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Aydın'da Jandarma Operasyonu: 3 Şüpheliye Uyuşturucu Madde Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement