Aydın'da Konaklama Merkezine Cezai İşlem Uygulandı - Son Dakika
3.Sayfa

Aydın'da Konaklama Merkezine Cezai İşlem Uygulandı

Aydın\'da Konaklama Merkezine Cezai İşlem Uygulandı

Aydın'ın Yenipazar ilçesinde, giriş-çıkış işlemlerinin zamanında KBS sistemine girmediği tespit edilen bir konaklama merkezine jandarma ekipleri tarafından cezai işlem uygulandı. İşletmeye 29 bin 852 TL idari para cezası verildi.

12.11.2023 10:53  Güncelleme: 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın Yenipazar ilçesinde giriş-çıkış işlemlerinin zamanında KBS sistemine girmediği tespit edilen bir konaklama merkezine jandarma ekipleri tarafından cezai işlen uygulandı.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı vatandaşın huzur ve güvenini sağlamak amacıyla görev ve sorumluluk alanında bulunan bölgelerde çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Edinilen bilgiye göre, Hükümet Mahallesi'nde faaliyet gösteren bir işletmede Kimlik Bildirim Sistemi (KBS) üzerinden konaklamak amacıyla bir şahsa ait yapılan kayıtta, kaydı yapılan şahsın bir suçtan arandığı tespit edildi. İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince söz konusu konaklama merkezine gidilerek yapılan kontrolde, işletme tarafından şahsa ait giriş-çıkış işlemlerinin zamanında yapılmadığı tespit edildi. İşletmeye 1774 sayılı Kanun kapsamında 29 bin 852 TL idari para cezası uygulandı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Aydın'da Konaklama Merkezine Cezai İşlem Uygulandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement