Balıkesir'de inşaattan elektrik kablosu çalan şahıslar yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

Balıkesir'de inşaattan elektrik kablosu çalan şahıslar yakalandı

Balıkesir\'de inşaattan elektrik kablosu çalan şahıslar yakalandı

Balıkesir'in Altıeylül ilçesinde bir inşaattan 36 top elektrik kablosu çalan 2 şahıs, polis tarafından yakalandı. Şüpheliler tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

07.12.2023 15:02  Güncelleme: 15:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Altıeylül ilçesinde inşaat halindeki binanın kapısını kırarak içeri giren 2 şahıs, binadaki 9 daireye döşenmiş 36 top elektrik kablosunu sökerek çaldılar. Polis ekipleri 2 şüpheli şahsı kamera ve PTS araştırması sonrası yakaladı.

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği görevlilerince; Altıeylül ilçesi Bahçelievler Mahallesi Yonca Caddesinde inşaat halindeki binanın kapı kilidinin kırarak, binadaki 9 dairenin döşenmiş olan 30 bin lira değerinde 36 top elektrik kablosunun çalınması olayı ile ilgili yapılan kamera, PTS, KGYS araştırmaları neticesinde olayını yapan şahısların araçlarını takip ederek, 2 arama kaydı olan S.T. ve Ş.T'yi gözaltına aldı. Yapılan koordineli çalışma neticesinde yakalanan S.T. ve ŞT. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak, Kepsut Kapalı Cezaevine teslim edildi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Balıkesir'de inşaattan elektrik kablosu çalan şahıslar yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement