Bodrum'da Para Tartışması Kanlı Bitti: 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Bodrum'da Para Tartışması Kanlı Bitti: 1 Ölü, 1 Yaralı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, para meselesi nedeniyle husumetli oldukları kişilerin evinin önüne giden Ali Arslan ve arkadaşı H.K., karşı grubun açtığı ateş sonucu vuruldu. Ali Arslan hayatını kaybederken, H.K. yaralandı. Olayın ardından şüpheliler gözaltına alındı.

24.10.2023 12:42

MUĞLA'nın Bodrum ilçesinde, aralarında alacak meselesi nedeniyle husumet bulunan iki grup arasında, telefonda başlayan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Ali Arslan (24) hayatını kaybederken, yanındaki arkadaşı yaralandı. Polis, olayda yaralanan H.K.'nin de aralarında bulunduğu 3 kişiyi gözaltına aldı.

Olay, saat 04.00 sıralarında Çırkan Mahallesi Pedasa Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Ali Arslan ile yanındaki arkadaşı H.K, aralarında alacak meselesi nedeniyle husumet bulunan H.M.ve H.C.O ile telefonda tartıştı. Tartışmanın uzaması üzerine Arslan ve arkadaşı H.K. motosikletle hasımlarının evine gitmek üzere yola çıktı. Hasımlarının evinin yakınına gelen Arslan ve H.K., iddiaya göre, evin tam olarak hangisi olduğunu kestiremeyip, havaya ateş etti. O sırada ellerinde pompalı tüfeklerle evde hazır bekleyen H.M. ve H.C.O., motosikletteki hasımları Ali Arslan ve H.K.'yi fark edip, ateş etti. Motosikletteki iki kişi yaralanıp, yere düştü. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde göğsüne isabet eden saçmalarla yaralanan Ali Arslan'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Yaşamsal fonksiyonları devam eden H.K. ise, Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp tedaviye alındı. Arslan'ın cansız bedeni ise polis ve savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Polis, olayın ardından şüpheliler H.M.ve H.C.O ile tedavisi ardından sabah saatlerinde taburcu edilen H.K.'yi gözaltına aldı. Şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

Bodrum\'da Para Tartışması Kanlı Bitti: 1 Ölü, 1 Yaralı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Bodrum'da Para Tartışması Kanlı Bitti: 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement