Bursa'da Aracın Kontrolünü Kaybeden Sürücü Zeytin Dükkanına Daldı: 2 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika
3. Sayfa

Bursa'da Aracın Kontrolünü Kaybeden Sürücü Zeytin Dükkanına Daldı: 2 Ölü, 1 Yaralı

Bursa'da aracın kontrolünü kaybeden sürücü zeytin dükkanına daldı: 2 ölü, 1 yaralıBURSA'nın Mudanya ilçesinde otoparktan çıkarken aracının kontrolünü kaybeden Ercan K. (64), sahil kenarında bulunan köylü pazarındaki bir dükkana girdi.

31.08.2018 00:53

Bursa'da aracın kontrolünü kaybeden sürücü zeytin dükkanına daldı: 2 ölü, 1 yaralı

BURSA'nın Mudanya ilçesinde otoparktan çıkarken aracının kontrolünü kaybeden Ercan K. (64), sahil kenarında bulunan köylü pazarındaki bir dükkana girdi. Dükkan içinde bulunan Bahtınur Bora (58) ve Hatice Bilgin (64) hayatını kaybederken, Binnaz Mersin (64) yaralandı.

Olay saat 20.00 sıralarında Mudanya İlçesi Tirilye Mahallesi Köylü Pazarı'nda meydana geldi. Tirilye'ye gezmeye gelen Ercan K., 34 EN 4579 plakalı aracıyla otoparktan çıktığı esnada aracın kontrolünü kaybederek Köylü Pazarında bulunan bir zeytin dükkanına ve jandarma noktasına girdi. Bu sırada dükkan içinde bulunan Bahtınur Bora ile Hatice bilgin olay yerinde hayatını kaybederken Binnaz Mersin, olay yerine gelen 112 acil servis ekibi ile itfaiye ekibi tarafından dükkan içinde sıkıştığı yerden çıkarılarak Mudanya Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Olay yerine gelen Jandarma ekipleri alkollü olduğu iddia edilen Ercan K.'yı gözaltına alırken, Bahtınur Bora ile Hatice Mersin'in cenazesi Bursa Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturmaya başlandı.

GÖRÜNTÜLÜ HABER

-------------------------------

Olay yeri görüntüler

Ölen şahısların fotoları

Haber-Kamera: Mehmet İNAN/BURSA,(DHA)-

(Tür: Yurt)

Bursa\'da Aracın Kontrolünü Kaybeden Sürücü Zeytin Dükkanına Daldı: 2 Ölü, 1 Yaralı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa Bursa'da Aracın Kontrolünü Kaybeden Sürücü Zeytin Dükkanına Daldı: 2 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement