Hırsızlar, Otomobile Sığdırmak İçin Çaldıkları 4 Büyükbaş Hayvanın Ayaklarını Kırdı - Son Dakika
3.Sayfa

Hırsızlar, Otomobile Sığdırmak İçin Çaldıkları 4 Büyükbaş Hayvanın Ayaklarını Kırdı

Ankara'nın Çubuk ilçesinde 4 büyükbaş hayvan çalan vicdansız hırsızların, aracın bagajına sığdırmak için hayvanların bacaklarını kırdığı ortaya çıktı.

12.12.2017 23:45  Güncelleme: 20:52

Ankara'nın Çubuk ilçesinde çaldıkları 4 büyükbaş hayvanı bir otomobile yükleyerek kaçarken yakalanan şüpheliler, tutuklandı.

JANDARMA İHBAR ÜZERİNE HAREKETE GEÇTİ

İlçeye bağlı Gökçedere Mahallesi'nde, Savaş Şanlı'ya ait ahırdan 4 büyükbaş hayvanın çalındığı ihbarı üzerine çalışma başlatan jandarma ekipleri, şüphelendikleri 66 AR 772 plakalı otomobili takibe aldı.

NÖBETÇİ HAKİMLİKÇE TUTUKLANDILAR

Ekiplerin dur ihtarına uymayarak kaçan araçtaki şüpheliler, yaklaşık 20 kilometre süren kovalamacanın ardından Yukarı Çavundur Mahallesi Direkli mevkisinde yakalandı.

Gözaltına alınan A.Y. (34) ve U.Ş. (26) jandarmadaki işlemlerinin ardından emniyete götürüldü. Buradan adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

HAYVANLARIN AYAKLARINI KIRMIŞ

Bu arada otomobilin bagajına ve arka koltuğuna sıkıştırılan hayvanların ayaklarında kırıklar tespit edildi. Hayvanlar sahiplerine teslim edildi.


Hırsızlar, Otomobile Sığdırmak İçin Çaldıkları 4 Büyükbaş Hayvanın Ayaklarını Kırdı
Kaynak: AA

Son Dakika 3.Sayfa Hırsızlar, Otomobile Sığdırmak İçin Çaldıkları 4 Büyükbaş Hayvanın Ayaklarını Kırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • Ümraniyeli..: O vicdansız hırsızlara uygulanacak en güzel ceza, cezaevinde ayaklarını kırıp tek ranzaya sığdıracaksın o zaman hayvanlara yaptıkları eziyetin aynı acısını yaşarlar. 17 0 Yanıtla
  • k.k: bu neyin hırsı? siz insan bile değilsiniz. 8 0 Yanıtla
    hayalet 52: hayvan bile olamazlar 5 1
  • Elif: serefsizler. simdi aynen onlari da tikip o bagaja, kirmali kolunu bacagini 8 0 Yanıtla
  • ben : ya siz lanetlere uğrayın pislik çöp bedenler!! koskoca hayvanları canlı canlı ayaklarını kırıp nasıl soktunuz nasıl canlarını böyle yakabıldınız!!?? onlar bağırdıkça içiniz nasıl yanmadı!? sızler yokolun hasat olun evrende acıyla kavrulun dılerım..! 8 0 Yanıtla
  • ayşe: ayaklarınızda kırılır inşallah hayavanlara kurban olursunuz hiçmi allahtan korkunuz yok acımadınızmı bu hayvanlara onlarda can 8 0 Yanıtla
  • gül: içim parçalandı lafa gelse müslümansınız herşey günah 5 0 Yanıtla
  • kendinden örnekle ulke: üst yapar alt bakarmı oda yapar 4 1 Yanıtla
  • ahmet yurtsever: adamların scr sine mi baktın yozgata utanmaz diyorsun. Cahil köylü. 1 1 Yanıtla
  • malesef öyle: Bu ulkede malesef suclular adeta yaptiklari ile odullendiriliyor.simdi bu pislikler bir ay tutuklu kalir cikarlar.uc bes yil alirlar, yok paraya cevrilir, yok denetimli serbeslik, yok indirim deyip cikarlar.dinci degilim.ama bizim gibi egitim duzeyi dusuk bir ulkede en onemli ceza kisastir.hirsizin eli, kapkaccinin ayagi, katil ve tecavuzcu icin bedeni, cezanin kendisi oldugunu bilen icin caydiricidir.insan hakki diyoruz tamamda ya magdurun hakkı. 2 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement