Çaldıklarını Almaya Gelince Yakalandı - Son Dakika
3. Sayfa

Çaldıklarını Almaya Gelince Yakalandı

Çaldıklarını Almaya Gelince Yakalandı

Adana'da tekel büfesinden hırsızlık yapan Abdulkadir Karataş ile Yılmaz Özdemir, devriye gezen polis ekibini görünce, çaldıklarını atıp kaçtı.

10.02.2016 11:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da tekel büfesinden hırsızlık yapan Abdulkadir Karataş ile Yılmaz Özdemir, devriye gezen polis ekibini görünce, çaldıklarını atıp kaçtı. Bir süre sonra sokağa attıkları koli içerisindeki sigara, çay ve içkileri almak için geri gelen zanlılar yakalandı.

Merkez Seyhan İlçesi'nin Türkocağı Mahallesi Eminağa Caddesi'nde 8 Şubat'ta Cabbar Kır'a ait tekel büfesinin kepengini kıran Abdulkadir Karataş, Yılmaz Özdemir ve bir arkadaşları sigara, içki ve çay paketlerini koliye doldurup çaldı. Devriye gezen ekipleri fark eden 3 şüpheli, koliyi sokak ortasına bırakıp kaçtı. Polis ekipleri de kaçan zanlıların peşine düştü. Karanlıktan yararlanan 3 şüpheliden Karataş ile Özdemir, bir süre sonra bıraktıkları koliyi almak için geri döndü. Bu sırada polis ekipleri tarafından yakalandı.

Hırsızlık anı ve bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Gözaltına alınan şüpheliler, Hırsızlık Bürosu'ndaki sorgularında suçlarını itiraf etti. Emniyet Müdürlüğü'ndeki ifadelerinin 2 şüpheli tutuklandı, ismi henüz öğrenilemeyen üçüncü şüpheli ise aranıyor. - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa Çaldıklarını Almaya Gelince Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement