Çankırı'da Öğrencilere Mobil Trafik Eğitimi Verildi - Son Dakika
3.Sayfa

Çankırı'da Öğrencilere Mobil Trafik Eğitimi Verildi

Çankırı\'da Öğrencilere Mobil Trafik Eğitimi Verildi

Çankırı'nın Yapraklı ilçesinde jandarma tarafından, öğrencilere mobil trafik eğitim tırı ile trafik güvenliği eğitimi verildi. Çankırı İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından, mobil trafik eğitim tırı ile trafik kazalarında can kayıplarının önlenmesine yönelik Yapraklı ilçesinde ilkokul ve ortaokul öğrencilerine trafik güvenliği hakkındaki bilgilendirme yapılarak 'Trafik Güvenliği Eğitimi' verildi. Mobil trafik eğitim tırı ile icra edilen trafik güvenliği eğitiminde öğrenciler trafik güvenliği konusunda bilgilendirildi.

20.10.2023 13:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çankırı'nın Yapraklı ilçesinde jandarma tarafından, öğrencilere mobil trafik eğitim tırı ile trafik güvenliği eğitimi verildi.

Çankırı İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından, mobil trafik eğitim tırı ile trafik kazalarında can kayıplarının önlenmesine yönelik Yapraklı ilçesinde ilkokul ve ortaokul öğrencilerine trafik güvenliği hakkındaki bilgilendirme yapılarak "Trafik Güvenliği Eğitimi" verildi. mobil trafik eğitim tırı ile icra edilen trafik güvenliği eğitiminde öğrenciler trafik güvenliği konusunda bilgilendirildi. - ÇANKIRI

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Çankırı'da Öğrencilere Mobil Trafik Eğitimi Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement