Çankırı'da silahlı kavganın firarisi yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

Çankırı'da silahlı kavganın firarisi yakalandı

Çankırı\'da silahlı kavganın firarisi yakalandı

Çankırı'da bir eğlence mekanında çıkan ve 1 kişinin hayatını kaybettiği silahlı kavganın firarisi olan şüpheli, polis tarafından yakalandı. Şahıs, çıkarıldığı adli makamlarda tutuklandı.

20.12.2023 18:06

Eğlence mekanındaki silahlı kavganın firarisi tutuklandı

ÇANKIRI - Çankırı'da bir eğlence mekanında çıkan silahlı kavganın firarisi yakalandı. tutuklandı.

Olay, 5 Aralık tarihinde gece saatlerinde Çankırı'da il merkezi Küçük Sanayi Sitesi Usta Sokak'ta meydana geldi. Edinilen biliye göre, sokak üzerinde bulunan eğlence mekanında müşterilerle çalışanlar arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışmanın yerini kavgaya bırakması üzerine şahıslar defalarca birbirlerine mekan ortasında silahlarla ateş açtı. Kavgada İlyas Demirci ve S.Ş. yaralandı. Yaşanan olayın ardından eğlence mekanına çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan yaralılar, çevredeki hastanelere kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan İlyas Demirci kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olayla ilgili inceleme başlatan polis ekipleri, O.S.Ç., A.D., C.A., M.C.İ., M.Ç., D.Ş., B.Ş., H.H.S., A.D. ve İ.D.'yi gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları adli makamlarca D.Ş., B.Ş., H.H.S., A.D. ve İ.D.'yi tutuklanırken, O.S.Ç., A.D. ve C.A. adli kontrol şartıyla, M.C.İ. ve M.Ç.'de savcılık sorgularının ardından serbest bırakıldı. Olayın ardından firari olarak aranan S.Ö. ise, polis ekiplerinin çalışması neticesinde yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan S.Ö., sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Çankırı'da silahlı kavganın firarisi yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement