Cezaevi Firarisi ile Aranan Şahıs Yakalandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Cezaevi Firarisi ile Aranan Şahıs Yakalandı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Cezaevi Firarisi ile Aranan Şahıs Yakalandı

Adana’da hırsızlık suçundan girdiği cezaevinden firar eden hükümlü ile kredi kartını kullandırarak yarar sağlamak suçundan 8 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan kişi yakalandı.

Adana'da hırsızlık suçundan girdiği cezaevinden firar eden hükümlü ile kredi kartını kullandırarak yarar sağlamak suçundan 8 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan kişi yakalandı.

Alınan bilgiye göre, hırsızlık yapmaktan 23 yıl 5 ay hapse mahkum edilen Murat Akyüzlü, cezaevinden firar etti. Akyüzlü'yü yakalamak için polis ekipleri çalışma başlattı. Murat Akyüzlü'yü polis ekipleri saklandığı adreste gözaltına aldı.

Kredi kartını kullandırtarak dolandırıcılara yarar sağlayan ve 8 yıl 9 ay hapis cezası olan Mehmet Özgan da polis ekipleri tarafından evlerinde yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 2 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Şahıslar, kendilerini görüntüleyen basın mensuplarına da tepki gösterdi. - ADANA

Kaynak: İHA

Advertisement