Çocukların süs havuzlarında tehlikeli serinliği
Sıcaktan bunalan çocuklar süs havuzlarında serinledi
ŞANLIURFA - Şanlıurfa'da sıcaktan bunalan çocuklar, parklarda bulunan süs havuzlarına girerek serinledi.
Türkiye'nin en sıcak illeri arasında bulunan Şanlıurfa'da hava sıcaklığının 45 dereceyi aşmasıyla, çocuklar kendilerini süs havuzlarına atarak serinledi. "Havuza girmek tehlikeli ve yasaktır" uyarılarına aldırış etmeden süs havuzlarında serinleyen çocuklar, sıcaklığının bunaltıcı olduğunu ve bu şekilde serinlediklerini söyledi.
Havanın çok sıcak olduğu aktaran çocuklardan Eyyüp Derin, "Havalar sıcak olduğu için havuza giriyoruz. Hava sıcak olmasaydı girmezdik. Havuzların altı yosun tutuğu için terlikle gidiyoruz. Havuza çıplak ayakla girsek kayabiliriz, düşebiliriz. Havalar sıcak olduğundan dolayı buradaki havuzlarda yüzüyoruz" dedi.
Çocuklardan Ahmet Demir ise, "Şanlıurfa'da çok sıcak. Sıcaklıkta ne yapacağımızı bilmiyoruz. Bunaltıcı sıcaklıklardan dolayı kendimizi havuzda serinletiyoruz. Havuz tehlikeli olabilir ama bunaltıcı sıcaktan dolayı giriyoruz" diye konuştu.
Son Dakika › 3.Sayfa › Çocukların Süs Havuzlarında Tehlikeli Serinliği - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.