Falezlerde intihara kalkışan genç kadının sözleri yürek dağladı - Son Dakika
3.Sayfa

Falezlerde intihara kalkışan genç kadının sözleri yürek dağladı

Antalya'da ayrı yaşadığı eşinin çocuklarını göstermediğini söyleyen genç kadın falezlerde intihara kalkıştı. "Çocuklarım olmadan yaşamanın ne anlamı var" diyen kadının sözleri, yürek dağladı.

12.07.2019 12:10  Güncelleme: 13:46

Antalya'da ayrı yaşadığı eşinin çocuklarını göstermediğini iddia eden G.S. (25), falezlerde intihara kalkıştı. İkna edilen G.S., "Çocuklarım olmadan yaşamanın ne anlamı var" dedi.

Olay, saat 10.00 sıralarında Muratpaşa ilçesi Konyaaltı Caddesi üzerindeki falezlerde meydana geldi. G.S., ayrı yaşadığı kocasının iki çocuğunu göstermediği gerekçesiyle falezlerin uç noktasındaki kayaya çıktı. G.S.'nin ağladığını gören ve atlayacağını düşünen vatandaşlar, durumu itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbarın ardından bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, G.S.'yi ikna etmeye çalıştı.

Falezlerde intihara kalkışan genç kadının sözleri yürek dağladı

"ÇOCUKLARIM OLMADAN YAŞAMANIN NE ANLAMI VAR"

Yanına kimseyi yaklaştırmayan G.S., çocuklarını çok özlediğini ve göremediğini, bu yüzden ölmek istediğini söyledi. "Çocuklarım olmadan yaşamanın ne anlamı var" diyen G.S.'ye kendisine yardımcı olacaklarını belirten polisler, geriye doğru çıkıp elini uzatmasını istedi. Bir süre daha bulunduğu noktadan ayrılmayan G.S., ardından polise elini uzattı. Ekipler tarafından bulunduğu yerden çıkartılan G.S., ambulansta yapılan ilk müdahalenin ardından polis merkezine götürüldü.

Falezlerde intihara kalkışan genç kadının sözleri yürek dağladı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Falezlerde intihara kalkışan genç kadının sözleri yürek dağladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (43)

  • Ohhh olsun: ....çok düşünüyorsan yuvanı yıkmazdın...reklam peşine koşma... 11 102 Yanıtla
    Gamze ...: Kim kınıyorsa Yüce Rabbim aynı duruma getirsin Ne zamandan beri taşlaşmış cirkinleşmiş kalpler böyle tanımadan bilmeden nasılda iftira atabiliyorsunuz böyle .Pessss yani 54 8 Kral : Reklam peşinde sensin karaktersiz seni. 44 5 Kılıc: Senin acil dokdora ihtiyacın var okudunu anlamama sorunu tıppi müdale gerekdirir 35 5 Şerif: Alah senin gibi at gözlüğü takan ve cahil bile diyemeyecegim insan musvettelerini islah etsin. 17 7
  • Şenol Dalcı: Allah yardım etsin düşmüş bir viçdansıza 86 5 Yanıtla
  • Ömer gül : Allah yardıcısı olsun 59 0 Yanıtla
  • Garip: RABBİM yardımcın olsun İNŞALLAH kardeşim 50 2 Yanıtla
  • MEHMET 9142: HER SIKINTI YA DÜŞEN İNTİHAR EDERSE OLMAZ ,SIKINTILARA KARŞI MÜCADELE EDECEKSİNİZ 37 13 Yanıtla
  • Melih: Anne baba ayrılır arada koz olarak çocuk vardir.o çocuğu yavrumu silah olarak malzeme olarak kullanıyorlar.yapmayin anne baba evlatların sahibidir kimse ayiramaz hiç bir evldı sahibinden 49 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement