Çorum'da Kontrolden Çıkan Pikap 6 Araçla Çarpıştı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Çorum'da Kontrolden Çıkan Pikap 6 Araçla Çarpıştı

27.04.2023 14:32

Çorum'un Sungurlu ilçesinde kontrolden çıkan pikap park halindeki 6 araca çarptı. Kaza anı KGYS ve güvenlik kameralarına yansıdı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kontrolden çıkan pikap 6 aracı biçti... Kaza anı kamerada

ÇORUM - Çorum'un Sungurlu ilçesinde kontrolden çıkan pikap park halindeki 6 araca çarptı. Kaza anı KGYS ve güvenlik kameralarına yansıdı.

Kaza, gece saatlerinde Sungurlu ilçesi Akçay Mahallesi Recep Tayyip Erdoğan Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, caddede seyir halinde olan ve plakası öğrenilemeyen pikap, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde kontrolden çıkarak park halinde bulunan 6 araca çarptı. Kazada hasar meydana gelen araçlar çekicilerle otoparka kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaza anı ise KGYS ve güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, pikabın bir anda park halindeki araçlara çarptığı görülüyor.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Çorum'da Kontrolden Çıkan Pikap 6 Araçla Çarpıştı - Son Dakika


Advertisement