Yürek yakan acı! Akıntıya kapılan baba boğuldu, oğlu kurtarıldı - Son Dakika
3.Sayfa

Yürek yakan acı! Akıntıya kapılan baba boğuldu, oğlu kurtarıldı

Yürek yakan acı! Akıntıya kapılan baba boğuldu, oğlu kurtarıldı

Hatay'da serinlemek için denize giren baba ile oğlu rip akıntısına kapıldı. Sürüklenen baba hayatını kaybederken, oğlu ise son anda kurtuldu.

02.08.2020 08:24  Güncelleme: 14:51

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde baba ile oğlu serinlemek için denize girdi. Rip akıntısına kapılan baba boğularak hayatını kaybederken oğlu son anda kurtarıldı.

İKİSİ DE ÇIKARILDI

Edinilen bilgiye göre, olay; ilçeye bağlı Dörttaş mevkiinde meydana geldi. Serinlemek için denize giren Hakan Mercimek (37) ile oğlu Y. C. Mercimek (12) bir süre sonra Rip akıntısına kapılarak sürüklenmeye başladı. Dalgalar arasında 2 kişinin zor anlar yaşadığını gören sahildeki vatandaşlar şahıslara yardım etmek için seferber oldular. Sağlık ve polis ekiplerinden de yardım isteyen vatandaşlar boğulma tehlikesi geçiren baba ile oğlunu dalgalar arasından kurtardılar.

BABA HAYATINI KAYBETTİ

Kıyıya çıkartılan baba ve oğlunu suni teneffüs ve kalp masajı yapılmasının ardın sağlık ekipleri tarafından ambulans ile Dörtyol Devlet Hastanesine sevk edildi. Yapılan tüm müdahalelere rağmen baba Hakan Mercimek hayata döndürülemezken, 12 yaşındaki oğlu tedavi altına alındı.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Yürek yakan acı! Akıntıya kapılan baba boğuldu, oğlu kurtarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Zynp: Çok fazla açılmamak lazım. Rip akıntısıyla profesyonel yüzücüler bile zor başediyorlar. Hep paralel olarak yüzmek lazım ve hemen yardım istemek. Allah Rahmet eylesin 1 0 Yanıtla
  • Kerem : Allah'tan ege bu konuda çok yi ne rip akıntısı ne bir şey var 0 0 Yanıtla
  • ferit: yüzme bilmiyorsan denize girme, ormana git piknik yap. 0 0 Yanıtla
  • turgut: dalgalı denızde acılmayın dıyorlar..laf dınleyen yokkı..dalgalı denızde akıntı olur surukler farkında olunmazsa..denızden kum alınan cukurlara denk gelınır sonra yorgunlukta varsa,bıde dalga akıntı ceker surukler..sonuc ıyı olmaz. 0 0 Yanıtla
  • Samimi35: Ecel gelmişse gerisi tefurruattır 0 0 Yanıtla
  • tan gürkan: can kurtaransız bir sahil düşünülemez ve mavi bayrak olacak 0 0 Yanıtla

Advertisement