Denizli Başını Boruya Sıkıştıran Kediyi İtfaiye Kurtardı - Son Dakika
Son Dakika Logo
3.Sayfa

Denizli Başını Boruya Sıkıştıran Kediyi İtfaiye Kurtardı

08.08.2018 12:59

Başını boruya sıkıştıran kediyi itfaiye kurtardıDENİZLİ'nin Buldan ilçesinde, demir su borusuna soktuğu başı sıkışan kediyi, itfaiye ekipleri, zarar görmemesi için dikkatli bir çalışma yaparak kurtardı.

Başını boruya sıkıştıran kediyi itfaiye kurtardı

DENİZLİ'nin Buldan ilçesinde, demir su borusuna soktuğu başı sıkışan kediyi, itfaiye ekipleri, zarar görmemesi için dikkatli bir çalışma yaparak kurtardı.

Yenicekent Mahallesi'nde yol kenarındaki bir bahçede kedi sesi duyan vatandaşlar, kontrol ettiklerinde, bir sokak kedisinin başını kullanılmayan demir su borusuna soktuğunu ve sıkıştığını gördü. Kedinin başını borudan çıkaramayan vatandaşlar, itfaiyeden yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'nın Buldan Şubesi ekipleri gönderildi. Kedinin bulunduğu yere gelen itfaiye ekibi, hayvana zarar vermeden kurtarma çalışması başlattı. İtfaiye ekibi, kedinin başının sıkıştığı kısmı, borunun geri kalanından keserek ayırdı. Ardından kedi, başındakı boruşla Buldan'daki itfaiye birimine götürüldü. Sokak kedisinin başının sıkıştığı boru, itfaiye ekibi tarafından 30 dakika süren titiz bir çalışmayla çıkarıldı. Veteriner tarafından sağlık kontrolünden geçirilen ve sağlığı iyi olan kedi, tekrar bulunduğu alana bırakıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Denizli Başını Boruya Sıkıştıran Kediyi İtfaiye Kurtardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement