"Beni depoya kapattılar" diyerek yardım isteyen genç kızın kaçırılmadığı ortaya çıktı - Son Dakika
3.Sayfa

"Beni depoya kapattılar" diyerek yardım isteyen genç kızın kaçırılmadığı ortaya çıktı

"Beni depoya kapattılar" diyerek yardım isteyen genç kızın kaçırılmadığı ortaya çıktı

Aydın'ın Didim ilçesinde annesini arayarak "Kaçırıldım, beni bir depoda tutuyorlar" diyerek yardım isteyen 17 yaşındaki G.N.S.'nin kaçırılmadığı ortaya çıktı. Aydın Valisi Yakup Canbolat, "İddiaların G.N.S. tarafından hazırlanmış bir senaryodan ibaret olduğu ortaya çıktı" ifadelerini kullandı.

15.01.2024 10:14  Güncelleme: 10:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın Didim ilçesinde kaçırıldığını iddia eden ve ailesine depoda tutulduğunu söyleyen 17 yaşındaki genç kız polis tarafından sokakta bulunurken, kızın kaçırılmadığı ortaya çıktı. Aydın Valisi Yakup Canbolat kaçırılma olayı ile ilgili olarak sosyal medyadan yaptığı açıklamada, olayın senaryodan ibaret olduğunu söyledi.

KAÇIRILMADIĞI ORTAYA ÇIKTI

Didim'de çalıştığı kuaför dükkanının önünden kaçırıldığını iddia eden G.N.S. (17) annesini telefonla arayarak, "Beni az önce kaçırdılar, bir depoda tutuyorlar" diyerek yardım istedi. Ailenin ihbarı üzerine Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. Yapılan çalışmalarda G.N.S. sokakta gezerken bulunurken, genç kızın kaçırılmadığı ortaya çıktı.

Didim'de kaçırılma iddiası ortaya çıktı

"İDDİALARIN BİR SENARYO OLDUĞU TESPİT EDİLDİ"

Aydın Valisi Yakup Canbolat kaçırılma olayı ile ilgili olarak sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Dün Didim ilçemizde kaçırıldığı ve bir depoda tutulduğu iddiası ile ailesi tarafından başvuruda bulunulan G.N.S. isimli kişi polisimiz tarafından saat 02.00'de bulunarak ailesine teslim edildi. İddiaların ise G.N.S. tarafından hazırlanmış bir senaryodan ibaret olduğu ortaya çıktı" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa 'Beni depoya kapattılar' diyerek yardım isteyen genç kızın kaçırılmadığı ortaya çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Ali Dirali: Umarım polisi ve kamuoyunu boşa meşgul ettiği için ceza alır. 90 2 Yanıtla
  • Beşiktaş 1903: Ailene yazık değilmi 9 0 Yanıtla

Advertisement