Didim'de Sağanak Yağış ve Fırtına Sonucu Bir Binanın Çatısı Yok Oldu - Son Dakika
3.Sayfa

Didim'de Sağanak Yağış ve Fırtına Sonucu Bir Binanın Çatısı Yok Oldu

Aydın'ın Didim ilçesinde etkili olan sağanak yağış ve fırtınaya dayanamayan bir binanın çatısı saniyeler içinde yok olurken, o anlar kameralara yansıdı. Didim'deki Cumhuriyet Mahallesi Küçük Sanayi Sitesi içerisinde bulunan binanın çatısı, kuvvetli rüzgar sebebiyle uçarak yok oldu. Yakınında bulunan elektrik direğinden ise kıvılcımlar saçıldı. Sağanak yağış sebebiyle ilçede cadde ve sokaklar göle döndü.

18.11.2023 14:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fırtınaya dayanamayan bir binanın çatısı saniyeler içinde yok oldu

AYDIN - Aydın'ın Didim ilçesinde etkili olan sağanak yağış ve fırtınaya dayanamayan bir binanın çatısı saniyeler içinde yok olurken, o anlar kameralara yansıdı.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın sarı kodlu uyarı verdiği Aydın genelinde sağanak yağış ve kuvvetli rüzgar etkili olurken, Didim ilçesinde bazı evlerin çatısı uçtu. Didim'deki Cumhuriyet Mahallesi Küçük Sanayi Sitesi içerisindeki bir binanın çatısı da fırtınaya dayanamayarak saniyeler içerisinde yok oldu. Kuvvetli rüzgar sebebiyle çatı uçarken, yakınında bulunan elektrik direğinden ise kıvılcımlar saçıldı. O anlar vatandaş kamerasına anbean yansırken, ilçeyi etkisi altına alan sağanak yağış sebebiyle de cadde ve sokaklar adeta göle döndü.

Didim\'de Sağanak Yağış ve Fırtına Sonucu Bir Binanın Çatısı Yok Oldu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Didim'de Sağanak Yağış ve Fırtına Sonucu Bir Binanın Çatısı Yok Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement