Diyarbakır'da Silahlı Saldırı: Bir Ölü - Son Dakika
Son Dakika Logo

Diyarbakır'da Silahlı Saldırı: Bir Ölü

Diyarbakır\'da Silahlı Saldırı: Bir Ölü
09.07.2026 09:32

Diyarbakır Sur'da esnafın silahlı saldırısına uğrayan Mazlum G., hastanede hayatını kaybetti.

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde tartıştığı esnafın silahlı saldırısına uğrayan şahıs, hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olay, dün akşam saatlerinde Sur ilçesi eski Mardin yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, esnaf ile müşteri arasında tartışma yaşandı. Daha sonra müşteri aracına binip uzaklaşırken, esnaf kendi otomobili ile şahsın peşine düştü. İsmi öğrenilemeyen esnafın ateş açması sonucu Mazlum G. ağır yaralanırken, araç kaldırıma çıkıp ağaca çarparak durabildi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Mazlum G., hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Diyarbakır'da Silahlı Saldırı: Bir Ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement