Düzce'de Kaza: 1 Ölü 2 Yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Düzce'de Kaza: 1 Ölü 2 Yaralı

Düzce'de kaza: 1 ölü 2 yaralıDÜZCE'de meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü 2 kişi yaralandı.

03.11.2018 22:01

Düzce'de kaza: 1 ölü 2 yaralı

DÜZCE'de meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü 2 kişi yaralandı.

Kaza akşam saatlerinde Aydınpınar Caddesi Küçükahmetler Köyü mevkiinde meydana geldi. Düzce şehir merkezinden Aydınpınar Köyü istikametine gitmekte olan Necati Demirtaş idaresinde ki 81 EV 961 plakalı otomobil, önünde seyir halinde olan Yılmaz Arslan idaresinde ki 81 DZ 159 plakalı traktörü sollamaya çıktı. Sürücüsünün bir anlık dikkatsizliği sonrasında kontrolden çıkan otomobil traktörün tekerine vurarak savruldu ve karşı istikametten gelen Mehmet Küçük idaresinde ki 81 AAJ 536 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisi ile hurdaya dönen otomobil sürücüsü Necati Demirtaş otomobil içinde sıkıştı. Sıkışan sürücü Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerince sıkıştığı yerden çıkarılarak Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılırken yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Diğer yandan traktörü sollamaya çalışan otomobilin çarptığı araçta bulunan sürücü Mehmet Küçük ve yanında bulunan Selami Küçük yaralandılar. Yaralılar araç içerisinde 112 Acil Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Traktör sürücüsü ise kazayı yara almadan atlattı. Kaza nedeniyle Düzce ile Aydınpınar Köyü arasında ki yol uzun süre trafiğe kapalı kaldı. Kaza yapan araçlar çekici yardımıyla yoldan kaldırıldıktan sonra yol yeniden ulaşıma açıldı.

Kazayla ilgili olarak inceleme başlatıldı.

Düzce\'de Kaza: 1 Ölü 2 Yaralı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Düzce'de Kaza: 1 Ölü 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement