Düziçi'nde Kaza: Sürücü Teslim Oldu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Düziçi'nde Kaza: Sürücü Teslim Oldu

Düziçi\'nde Kaza: Sürücü Teslim Oldu
06.07.2026 13:27

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde otomobilin 4 kişiye çarpması sonucu yaralananlar hastaneye kaldırıldı.

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde otomobiliyle 4 kişiye çarparak kaçan sürücünün polise giderek teslim olduğu öğrenildi.

Kaza, cumartesi akşam saatlerinde Üzümlü Mahallesi Refik Cesur Bulvarı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, seyir halindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak bulvar üzerindeki 4 kişiye çarptı. Çarpmanın etkisiyle vatandaşlar savrulup yaralanırken sürücü hızla olay yerinden uzaklaştı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince ilk müdahaleleri yapılan 4 yaralı, ambulanslarla Düziçi Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza anı çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, kontrolden çıkan otomobilin 4 kişiye çarpması ve sürücünün durmadan olay yerinden uzaklaşması yer aldı.

Kazanın ardından kaçan sürücünün daha sonra polis merkezine giderek teslim olduğu öğrenildi. Polis ekiplerinin kazayla ilgili incelemesi sürüyor. - OSMANİYE

Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Düziçi'nde Kaza: Sürücü Teslim Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement