Edirne'de 15 düzensiz göçmen yakalandı, 2 göçmen kaçakçısı gözaltına alındı - Son Dakika
3.Sayfa

Edirne'de 15 düzensiz göçmen yakalandı, 2 göçmen kaçakçısı gözaltına alındı

Edirne\'de 15 düzensiz göçmen yakalandı, 2 göçmen kaçakçısı gözaltına alındı

Edirne'nin Meriç ilçesinde jandarma ekipleri tarafından yapılan denetimlerde, Meriç Nehri üzerinden yasadışı yollarla Yunanistan'a geçmeye çalışan 15 düzensiz göçmen yakalandı. Olayla ilgili olarak 2 göçmen kaçakçısı da gözaltına alındı. Yakalanan göçmenler, ülkelerine geri gönderilmek üzere Edirne İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

07.04.2024 19:38

Edirne'nin Meriç ilçesinde jandarma ekiplerinin yaptığı denetimlerde bot ile yasadışı olarak Meriç Nehri üzerinden Yunanistan'a geçmeye çalışan 15 düzensiz göçmen yakalandı. Olayla ilgili 2 göçmen kaçakçısı gözaltına alındı.

Edirne İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Meriç ilçesine bağlı Nasuhbey köyü sınırları içerisinde yapılan denetimler esnasında Meriç Nehri üzerinden bot ile yurt dışına kaçma girişiminde bulunan çeşitli uyruklara mensup 15 düzensiz göçmen, 2 organizatör ve göçmen kaçakçılığında kullanılan bir araç yakalandı. Yakalanan göçmenler ülkelerine geri gönderilmek üzere Edirne İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi. Gözaltına alınan 2 göçmen kaçakçısı hakkında ise adli işlem başlatıldı. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Edirne'de 15 düzensiz göçmen yakalandı, 2 göçmen kaçakçısı gözaltına alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement