- Eline demir saplanan genci itfaiye kurtardı
Duvardaki demir korkuluklar eline saplanan genç itfaiye tarafından kurtarıldı
Duvardan atlamak isterken korkuluklar eline saplandı
ISPARTA - Isparta'da duvardan atlamak isterken demir korkuluklar eline saplanan genç itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.
Edinilen bilgiye göre, olay bugün 19.15 sıralarında Pirimehmet Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, duvardan atlamak isteyen M.K. isimli gencin bir anlık dikkatsizliği sonucu sivri demir korkuluk demirleri eline saplandı. Durumun haber verilmesiyle birlikte olay yerine 112 Acil, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, kesme aracıyla gencin eline saplanan demir korkuluk bölümünü kesti.
Olay yerindeki 112 Acil Servis ekipleri tarafından müdahale edilen gencin daha sonra hastaneye sevk edildiği ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Son Dakika › 3.Sayfa › Eline Demir Saplanan Genci İtfaiye Kurtardı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?