Elmacı Dede, Kozan İlçe Jandarma Komutanlığına elma götürdü - Son Dakika
3.Sayfa

Elmacı Dede, Kozan İlçe Jandarma Komutanlığına elma götürdü

Elmacı Dede, Kozan İlçe Jandarma Komutanlığına elma götürdü

Denizli'den sınır hattındaki Mehmetçiklere moral vermek için yola çıkan 74 yaşındaki Muhammet Yılmaz, Kozan İlçe Jandarma Komutanlığına elma götürdü. Yılmaz, askerlere moral vererek, vatan sevgisiyle bu yola devam edeceklerini belirtti.

16.02.2024 11:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli'den sınır hattındaki Mehmetçik için kilometrelerce yol giden 74 yaşındaki Muhammet Yılmaz, Kozan İlçe Jandarma Komutanlığında görev yapan askerlere elma getirdi.

Sınır hattındaki Mehmetçiklere moral vermek ve destek olmak için Türk Bayraklarıyla donattığı aracıyla Denizli'den yola çıkıp askerlere elma götüren "Elmacı Dede" lakaplı Muhammed Yılmaz bu kez de Kozan ilçe Jandarma komutanlığını ziyaret etti. İlçe Jandarma Komutanı Nuh Anacık ve beraberindeki askerlere moral veren Muhammed Yılmaz, "Denizli'den buraya söz verdim. Elmalar cepheyi gezdi geldi bereketi var. İlçe Jandarma komutanlığına söz verdim ve Hakkari Şırnak, İran hududunu gezdim ve buraya ayırdığım elmaları komutanımıza teslim ettim. Kızılelma vatan bayrak sevdası ile bu yola çıktık ve şahadet şerbeti içene kadar durmayacağız" diye konuştu. Yılmaz, daha sonra getirdiği elmaları askere teslim etti. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Elmacı Dede, Kozan İlçe Jandarma Komutanlığına elma götürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement