Firari Fetö Şüphelisi Tutuklandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Firari Fetö Şüphelisi Tutuklandı

13.09.2018 17:51

Eskişehir’de hakkında Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) kapsamında yakalama kararı olan şüpheli Hakan E. tutuklandı.

Eskişehir'de hakkında Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) kapsamında yakalama kararı olan şüpheli Hakan E. tutuklandı.

Eskişehir 2. Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanan ve bir yıldır firari olarak aranan Hakan E., saklandığı evde yakalandı. İfadesi alınmak üzere adliyeye getirilen ve FETÖ suçlamasıyla hakkında iddianame hazırlanan Hakan E., mahkeme heyeti önüne çıkarılarak savunma yaptı.

"Kendini ifade edebilen bir insan değilim, bu yüzden korktum ve teslim olmadım"

Mahkeme heyetinin neden bir yıl boyunca kaçtın sorusuna cevap veren sanık Hakan E., "Polisler geldiğinde evde yoktum. Sonradan öğrendim. Gelen kişiler Konya'dan arandığımı söylemiş. Benim Konya ile bir bağlantım yok. Bu yüzden biraz bekleyeyim dedim. Teslim olduğumda bana yapılacak kötü muameleden korktum. Bu da FETÖ'nün bir algı oyunuymuş. Yakalandıktan sonra kötü bir muamele ile karşılaşmadım. Ayrıca kendini ifade edebilen bir insan değilim. Bu yüzden korktum ve teslim olmadım" ifadelerini kullandı.

Mahkeme heyeti sanığın tutuklanmasına ve duruşmanın 3 Ekim tarihine ertelenmesine karar verdi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Firari Fetö Şüphelisi Tutuklandı - Son Dakika


Advertisement