Gaziantep'te Siber Dolandırıcılık Operasyonu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Gaziantep'te Siber Dolandırıcılık Operasyonu

Gaziantep\'te Siber Dolandırıcılık Operasyonu
12.06.2026 10:03

16 şüpheli yakalandı, 158 bin TL dolandırıcılık tespit edildi.

Gaziantep'te jandarma ekiplerinin siber dolandırıcılık olaylarının önlenmesine yönelik operasyonunda 16 şüpheli yakalandı.

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ve Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde siber dolandırıcılık olaylarının önlenmesine yönelik Mayıs ayı içerisinde çok sayıda operasyon yapıldı. Operasyonlar sonucunda, internet sitelerinde sahte satış ilanları ve icra dosyası kapatma vaadiyle vatandaşları toplam 158 bin 674 TL dolandıran 16 şüpheli tespit edilerek yakalandı. Şüphelilere ait adreslerde yapılan aramalarda çok sayıda dijital materyal ve cep telefonu ele geçirildi.

Yakalanan şüpheli şahıslar hakkında yasal işlem başlatıldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Gaziantep'te Siber Dolandırıcılık Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Esin Cevik Esin Cevik:
    çocuklar artık internete bağlı yaşıyo hocam başlarına gelmesin diye bu operasyonlar devam etmeli 0 0 Yanıtla
  • Volkan Muh Volkan Muh:
    iyi olmuş jandarmalar bu tür olayları yakalayıp cezalandırması çok gerekli ama memleket de böyle dolandırıcılar ne zaman bitecek bilmiyorum sizce 0 0 Yanıtla
  • Mustafa Göksu Mustafa Göksu:
    valla bu tür olaylar her zaman vardı da şimdi mi büyüyor çıkıyor anlamıyorum kimin çıkarı var bunda 0 0 Yanıtla
  • SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement