Gümüşhane'de Uyuşturucu Operasyonu: 105 Gram Esrar ve 11 Kök Kenevir Ele Geçirildi - Son Dakika
3.Sayfa

Gümüşhane'de Uyuşturucu Operasyonu: 105 Gram Esrar ve 11 Kök Kenevir Ele Geçirildi

Gümüşhane\'de Uyuşturucu Operasyonu: 105 Gram Esrar ve 11 Kök Kenevir Ele Geçirildi

Gümüşhane'nin Şiran ilçesinde Jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonda, 105 gram esrar ve 11 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. İl Jandarma Komutanlığı ve Şiran İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, istihbari çalışmalar sonucunda uyuşturucu madde ve kaçak kenevir bitkisi bulunduğu bilgisine ulaştı. Yapılan aramalarda, H.Ş.Ü'nün evinde 105 gram esrar maddesi, A.C.Y'nin evinde ise 11 kök kenevir bitkisi bulundu. H.Ş.Ü ve A.C.Y gözaltına alınarak adli tahkikata başlandı.

21.09.2023 15:42

Gümüşhane'nin Şiran ilçesinde Jandarma ekiplerinin yaptığı operasyonda 105 gram esrar ve 11 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ve Şiran İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri yaptıkları istihbari çalışmada ilçeye bağlı Tekke mahallesinde ikamet eden H.Ş.Ü ve Fatih mahallesinde ikamet eden A.C.Y isimli şahısların evlerinde uyuşturucu madde ve kaçak kenevir bitkisi bulunduğu bilgisini aldı.

Şiran Cumhuriyet Savcılığından arama kararı alan Jandarma ekipleri uyuşturucu madde arama köpeği "Asil" ile şüpheli şahısların ev ve eklentilerinde arama yaptı.

Yapılan arama sonucunda H.Ş.Ü'nün evinde 105 gram esrar maddesi, A.C.Y'nin evinde ise 11 kök kenevir bitkisi ele geçirilerek muhafaza altına alındı.

Olayla ilgili H.Ş.Ü ve A.C.Y gözaltına alınırken adli tahkikata başlandı. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Gümüşhane'de Uyuşturucu Operasyonu: 105 Gram Esrar ve 11 Kök Kenevir Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement