
Gümüşhane'nin Kürtün ilçesinde meydana gelen heyelan nedeniyle çift yönlü ulaşıma kapanan Gümüşhane- Giresun kara yolu ekiplerin çalışmasıyla yeniden trafiğe açıldı.
Gümüşhane'nin Kürtün ilçesi sınırlarında bulunan Özkürtün Tüneli girişinde, Pamuklu mevkiinde sabah saatlerinde meydana gelen heyelan nedeniyle kapanan Gümüşhane - Giresun kara yolu çift yönlü olarak tekrar trafiğe açıldı.
Yamaçtan kopan dev kayalar ve toprak kütlesi, Karayolları ve İl Özel İdaresi ekiplerinin özverili çalışmasıyla kısa sürede temizlendi. Bölgede ekiplerin kontrol ve tedbir amaçlı çalışmalarının sürdüğü öğrenildi. - GÜMÜŞHANE
Son Dakika › 3. Sayfa › Gümüşhane-Giresun Yolu Heyelan Sonrası Yeniden Açıldı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?