5. kattan düşerek ölen trans bireyin sevgilisi: Bir anda pencereye koştu - Son Dakika
Son Dakika Logo

5. kattan düşerek ölen trans bireyin sevgilisi: Bir anda pencereye koştu

08.10.2021 23:07  Güncelleme: 23:32

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde 5. kattan düşerek yaşamını yitiren trans bireyin tutuklanan sevgilisinin ifadesi ortaya çıktı. Olay gecesi alkol ve uyuşturucu madde etkisinde olduklarını söyleyen şüpheli, "Bir anda pencereye koştu ve ben engel olamadım" dediği öğrenildi.

İzmit'in Ömerağa Mahallesi İstiklal Caddesi üzerinde 5 Ekim gece saatlerinde meydana gelen olayda transseksüel birey N.B. (28) sevgilisi T.T. ile tartıştıktan sonra cadde üzerinde bulunan 5 katlı binanın 5. katındaki pencereden yere düştü. Olayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri N.B'nin hayatını kaybettiğini belirledi. N.B'nin cesedi incelenmek üzere morga kaldırıldı.

EVDE BOĞUŞMA İZLERİNE RASTLANDI

Olay yeri inceleme ekiplerinin evde boğuşma izlerine rastladığı öğrenilirken, N.B'nin sevgilisi T.T. ise gözaltına alındı. Soruşturma kapsamında T.T. tutuklanarak, cezaevine gönderildi. N.B'nin kesin ölüm nedeni ise otopsi sonucundan sonra kesinlik kazanacak. "Kasten öldürme" suçundan tutuklanan T.T.'nin ifadesi ortaya çıktı. Olay gecesi alkol ve uyuşturucu kullandıklarını söyleyen T.T'nin, "Nefes ile kavga ettik daha sonra kendisini pencereden atmaya çalıştı, ben engel oldum. Yine tartışmaya devam ettik. Bir anda pencereye koştu ve engel olamadım" dediği öğrenildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa 5. kattan düşerek ölen trans bireyin sevgilisi: Bir anda pencereye koştu - Son Dakika


Advertisement