Hasankeyf'te Otomobil Takla Attı: 1'i Ağır 4 Yaralı - Son Dakika
Son Dakika Logo
3.Sayfa

Hasankeyf'te Otomobil Takla Attı: 1'i Ağır 4 Yaralı

Hasankeyf\'te Otomobil Takla Attı: 1\'i Ağır 4 Yaralı
10.05.2018 16:48

Batman’ın Hasankeyf ilçesinde otomobilin takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1’i ağır olmak üzere 4 kişi yaralandı.

Batman'ın Hasankeyf ilçesinde otomobilin takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1'i ağır olmak üzere 4 kişi yaralandı.

Kaza, Hasankeyf ilçesi Suçeken köyü mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Edinilen bilgilere göre, Gercüş'ten Batman istikametine gitmekte olan Yusuf Özhan yönetimindeki 23HF 783 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak, takla attı. Kazada, Yusuf ve Veysel Özhan ile isimleri öğrenilemeyen iki kişi yaralandı. Olay yerine çağrılan ambulanslarla özel bir hastaneye kaldırılan yaralılardan birinin sağlık durumun ağır olduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı. - BATMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Hasankeyf'te Otomobil Takla Attı: 1'i Ağır 4 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement